O nás

Sdružení „Dia děti na stejné lodi“ je vedeno u ministerstva vnitra ČR v registru občanských sdružení podle zákona č. 83/1990 Sb. Pod č.j. :VS/-1/80 762/10-R A hlavně jsme rodiče diabetických děti. Když jsme hledali spřízněné duše, někoho, kdo nám poradí, pomůže, podpoří, kde najdeme nejen radu, ale i útěchu, kde si můžeme popovídat o našich trablech, probléméch, ale hlavně úspěších ve zvládání nejen DM1 našich dětí, ale vůbec každým všedním dnem, našli jsme se my, maminky zastoupené z celé České republiky s dětmi různého věku.

neděle 12. září 2010

Dopis pro sponzory



Dia-děti na stejné lodi

V naší republice je ročně diagnostikováno na 200 až 250 případů dětského diabetu I typu. Přesto, že se jedná o velmi vážné a nevyléčitelné onemocnění není samozřejmostí v naší společnosti zajistit pro takto nemocné děti dostatek zdravotních pomůcek, které jsou potřeba k dobré kompenzaci dětí a tím oddálení následků pozdních komplikací, které jsou - selhání ledvin, slepota, amputace končetin, cévní potíže.Organizace Dia děti na stejné lodi pomáhá dětem s nemocí -diabetes mellitus a také osobám, které o tyto celoživotně nemocné děti pečují.
Cíl - Občanského sdružení dia děti na stejné lodi.
Přispívat na zdravotní pomůcky, které v současné době nehradí zdravotní pojišťovna.
Chceme pomoci naučit se s tímto onemocněním žít. Ušetřit dalším rodičům trápení, překonat začátky, aby se neutápěli v úplné neznalosti a beznaději.
Sdružení proto pořádá vzdělávací semináře, poskytuje rodičům odborné rady, půjčuje jim pomůcky i literaturu a pořádá ozdravné pobyty.

Pomoc dětem

Ráda bych Vás požádala o spolupráci pro děti, které mají diabetes.
Naše sdružení pořádá v červnu 2011 ozdravný pobyt pro dia děti.
Tato setkání pro naše děti hodně znamená. Poznají se se stejně nemocnými kamarády a je to pro ně velká úleva, když zjistí, že takto nemocní nejsou sami.

Obracíme se proto na vás s prosbou o poskytnutí sponzorského daru pro naše děti, které to nemají hned na začátku startu svého života jednoduché, ale o to jsou větší bojovníci. Uvítáme všechny možnosti pomoci, aby naše sdružení mohlo takto nemocným dětem pomáhat. Finanční, nebo formu propagačních dárků (např. různé hry, hračky aj.)

Za spolupráci děkuje Občanské sdružení Dia děti na stejné lodi, které pracuje na zlepšení kvality života dětí s diabetem.


Sdružení „Dia děti na stejné lodi“ je vedeno u ministerstva vnitra ČR v registru občanských sdružení podle zákona č. 83/1990 Sb. Pod č.j. :VS/-1/80 762/10-R

Adresa sdružení: Mikulova 1571/15, 149 00 Praha 4
IČ: 22860843

E-mail: diaděti@seznam.cz
Internet:http://diadtinastejnlodi.blogspot.com/


Nebuďte lhostejní k dětem, které nás tak moc potřebují

http://www.youtube.com/watch?v=1HWdA0KguNk

Žádné komentáře:

Okomentovat