O nás

Sdružení „Dia děti na stejné lodi“ je vedeno u ministerstva vnitra ČR v registru občanských sdružení podle zákona č. 83/1990 Sb. Pod č.j. :VS/-1/80 762/10-R A hlavně jsme rodiče diabetických děti. Když jsme hledali spřízněné duše, někoho, kdo nám poradí, pomůže, podpoří, kde najdeme nejen radu, ale i útěchu, kde si můžeme popovídat o našich trablech, probléméch, ale hlavně úspěších ve zvládání nejen DM1 našich dětí, ale vůbec každým všedním dnem, našli jsme se my, maminky zastoupené z celé České republiky s dětmi různého věku.

středa 19. ledna 2011

Společný víkend

Tak je to tu opět, v červnu 2011 se chystáme opět sejít. Jelikož na Okrouhlíku u JIhlavy se nám líbilo a je to přibližně v centru České republiky, místo už máme dané.

Program, soutěže, karneval,... pro děti i rodiče už pomalu vymýšlíme, pokud by měl někdo zájem, týká se především fa, které mají společné své podnikání s DM 1. typu, nás přijet seznámit se svými produkty, ozvěte se prosím na meil slivinka@seznam.cz nebo diateti@seznam.cz se svou nabídkou.

Pokud by chtěl někdo poslat dárky dětem za soutěže, statečnost,..prosím zašlete je na adresu sdružení, za oplátku Vás, pokud budete souhlasit, uvedeme na našich stránkách, popř. vyřídíme i úředně sponsorský dar.

Dia děti na stejné lodi o.s.
Mikulova 15
149 00 Praha

Všem moc děkujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat